8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsonytomaj@tourinform.hu

Pátzay Borbirtok

A borok a legmodernebb technológiával készülnek, ott rejlik bennük a nagybetűs nyár, tökéletes kiegészítői romantikus Balaton parti naplementéknek ugyanúgy, mint a nagy beszélgetéseknek.

Mi, a Pátzay Borbirtokon hiszünk Badacsony kimagasló adottságaiban és egyediségében. Célunk, hogy mindenkori tudásunk szerint, a helyi adottságokra alapozva, élménygazdag, tiszta és elegáns borokat készítsünk.

Pátzay Borbirtok Badacsonyban található, a Balatoni borrégióban, egy szunnyadó vulkán tetején. Karakteres boraink remek savakkal, sok gyümölccsel és ásványossággal közvetítik a badacsonyi életérzést. Célunk, boraikon keresztül bemutatni a termőhely sokszínűségét, gazdagságát, Badacsony izgalmas arcát.

A Pátzay Borbirtokat Zsurki Sándor vezeti, aki több generációs borász családból származik. Fiatal pincészetünk ellenére boraik sorra zsebelik be a díjakat neves borversenyeken.

Várjuk Önöket, hogy megismerhessék és megkóstolhassák kivételes borainkat, és együtt érezhessék Badacsony varázsát.



Kategória: Borozó

Hasonló találatok

Szászi Birtok

8265 Hegymagas, 035/7 hrsz.

A Szászi Birtok az ország egyik első minősített bio szőlőbirtoka.

Bővebben

Sipos Borház

8257 Badacsonyörs, Szőlő u. 23.

Nálunk a borkészítés mindig egy alkotó folyamat, egy szentség, ahol a két baráton és a borokon túl csak a jó Isten van jelen....

Bővebben

Kéknyelű Borozó

8261 Badacsony, Kisfaludy u. 1.

Borozónkban kizárólag saját termésű folyó és palackos borokat értékesítünk. Szeretettel várunk minden kedves Borbarátot!

Bővebben

Kovács Pince - BDCSNY

Badacsony, Római út 194.

A Badacsonyi Borrégióban nyugodt, családias környezetben, udvarias kiszolgálásra számíthatnak az erre járók.

Bővebben

8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsonytomaj@tourinform.hu