8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsonytomaj@tourinform.hu

Villa Salve Panzió

Családi borászatunk mellett kialakított egyedi, hangulatos panziónk igazán békés, kényelmes és harmonikus kikapcsolódási lehetőséget nyújt mindenkinek.

A Villa Salve tökéletes úti cél mindenkinek, aki a parttól egy kicsit távolabb, kellemes környezetben szeretné eltölteni balatoni nyaralását vagy hétvégi pihenését. A Villa Salve Badacsony exkluzív szálláshely hat stílusos kétágyas szobával és két tágas, lélegzetelállító balatoni panorámával rendelkező lakosztállyal. Az épület összes helyisége, szobáink és lakosztályaink, reggelizőnk a szabadból, külső folyosóról közelíthetők meg. Minden szobánkhoz tartozik egy kényelmes, hangulatos erkély, a földszinten kertkapcsolattal rendelkező terasz, ahonnan borászatunk belső udvarára és a Balatonra nyílik kilátás.


NTAK regisztrációs szám: EG20009867
NTAK besorolás: egyéb szálláshely 


Szobáink:
  • KLASSZIKUS SZOBA (23nm): stílusos, földszinti/emeleti szoba kétszemélyes ággyal, amely 2 különálló fekhellyé alakítható. A szoba a szabadból, külső folyosóról közelíthető meg. A szobához tartozik egy hangulatos, kertkapcsolattal rendelkező terasz/erkély, ahonnan borászatunk belső udvarára és a Balatonra nyílik kilátás.
  • EMELETI SZOBA PÁROKNAK (23nm): egyedi kialakítású, emeleti szoba franciaággyal. A modern stílusban kialakított kádas fürdőszoba különlegessége az átlátható üvegfal, ami függönnyel elkülöníthető a hálószobától. A szoba a szabadból, külső folyosóról közelíthető meg. A szobához tartozik egy hangulatos kis erkély, ahonnan borászatunk belső udvarára és a Balatonra nyílik kilátás.
  • EMELETI FRANCIAÁGYAS SZOBA (23nm): stílusos, emeleti szoba franciaággyal és egy szófával. A szoba a szabadból, külső folyosóról közelíthető meg. A szobához tartozik egy hangulatos erkély, ahonnan borászatunk belső udvarára és a Balatonra nyílik kilátás. A szobában franciaágy és egy pihenő szófa, a fürdőszobában esőztető zuhany szolgálja vendégeink kényelmét. A szoba összenyitható egy kisebb franciaágyas szobával (17nm), így a két szoba együttesen akár egy család elhelyezésére is alkalmas.
  • FÖLDSZINTI PANORÁMA LAKOSZTÁLY (42nm): tágas lakosztály festői balatoni panorámával. A lakosztály a szabadból, külső folyosóról közelíthető meg. A lakosztályhoz tartozik egy hangulatos, kertkapcsolattal rendelkező terasz, ahonnan borászatunk belső udvarára és a Balatonra nyílik kilátás. A lakosztályban egy kényelmes franciaágy és két pihenő szófa, a kádas fürdőszobában esőztető zuhany szolgálja vendégeink kényelmét.
  • EMELETI PANORÁMA LAKOSZTÁLY (42nm): kényelmes lakosztály lélegzetelállító balatoni panorámával. A lakosztály a szabadból, külső folyosóról közelíthető meg. A lakosztályhoz tartozik egy hangulatos, nagyméretű erkély, ahonnan borászatunk belső udvarára és a Balatonra nyílik kilátás. A lakosztályban egy kényelmes franciaágy és egy kanapé, a kádas fürdőszobában esőztető zuhany szolgálja vendégeink kényelmét.



ÁRAINK:

01.01.-03.29. és 11.03.-12.22. 03.29.-06.28. és 08.21.-11.03. 06.28.-08.21. és 12.22.-12.31.
Kétágyas szoba 44 900 Ft 59 900 Ft 69 900 Ft


Minimum tartózkodás idő: 2 éjszaka



FELSZERELTSÉG:

Típus: panzió

Ellátás: büfé reggeli

Ellátás típusa: reggeli

Fekvés: domboldalon, nyugodt környezetben

Településen belül:: település szélén

Fizetési módok: Visa, Eurocard/Mastercard, Átutalás, készpénz, bankkártya / hitelkártya, SZÉP-Kártya, Bancomat

Egyéb szolgáltatások: műholdas -TV, hűtőszekrény, televízió, ágynemű biztosított, fűthető

Ajánlatok: egyéni utazási ajánlatok

Egyéb jellegzetességek: motorosokat fogad, kerékpárosokat fogad, szőlős / gyümölcsös gazdaság, kutyákat nem fogad

Szálláshellyel kapcsolatos szolgáltatások: napozó pázsit, kert, reggeliző terem

mozgássérültek fogadására alkalmas: mozgássérültek fogadására nem alkalmas

Házon belüli vendéglátóegységek: borozó, kávézó

Egyéb jellemzők: parkolás zárt udvarban, saját parkoló, nyitott parkoló, légkondícionáló berendezés az egész épületben, légkondícionáló berendezés a szobákban/appartmanokban, légkondícionáló berendezés a közös helyiségekben, légkondícionáló berendezés az étteremben, fűtés

Egyéb szolgáltatások: WIFI/VLAN ingyenes, túrázási lehetőség

Szobák: SAT TV a szobában

SZÉP-Kártya: MKB SZÉP-Kártya, K&H SZÉP-Kártya, OTP SZÉP-Kártya

Kemping talaj (kemping): lejtős



Kategória: Panzió

Ajánlatkérés innen

Kapcsolódó szolgáltatók

Villa Salve Panzió

8261 Badacsony, Bogyay Lajos út 6.

Családi borászatunk mellett kialakított egyedi, hangulatos panziónk igazán békés, kényelmes és harmonikus kikapcsolódási...

Bővebben

Hasonló találatok

Villa 17 Badacsony***

8258 Badacsonytomaj, Napsugár utca 10.

A Badacsonyi Borvidék és üdülőhely központjában,csodaszép balatoni panorámával, a bazalt orgonák lábánál,a Balaton északi...

Bővebben

Matild Country Hotel

8311 Nemesvita, Hrsz.07/11

A Matild Country Hotel páratlan természeti környezetben várja a világ zajától elvonulni kívánó vendégeinket.

Bővebben

Villa Sandahl

8261 Badacsony, Római út 203.

A Sandahl rezidencián 4 szobából álló panzió várja a békés és meseszép környezetre, feltöltődésre vágyó vendégeket.

Bővebben

Oázis a Klastromhoz Wellness Vendégház

8257 Badacsonyörs, Klastrom utca 7.

Varázslatos kilátással, gyönyörű környezetben várjuk vendégeinket Badacsonyörsön!

Bővebben

8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsony@citypage.hu