8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsonytomaj@tourinform.hu

Háromszoros díjnyertes a Szászi Birtok kései szüretelésű Zeus 2021 bora

Örömmel jelentjük be, hogy a Szászi Birtok kései szüretelésű Zeus 2021 bora megnyerte az Országos Borverseny természetesen édes bor kategóriáját, legjobb bio bor kategóráját, valamint a borverseny legmagasabb pontszámú boraként elnyerte a Magyar Borakadémia különdíját.

Az Országos Borverseny egy háromszintű kiválasztási rendszeren alapuló, szigorú nemzetközi szakmai elvárásoknak megfelelő megmérettetés. A verseny célja, hogy a borászatok olyan borokat állítsanak elő, amelyek fogyasztása élményt jelent, és segítse a fogyasztókat eligazodni a sokszínű magyar borok világában.

A Szászi Birtok már 20 éve az ország egyik első minősített bio szőlőbirtoka, amely a Badacsonyi borvidéken található. Filozófiánk egyszerű, de határozott: értékállót és szépet alkotni a környezetünk maximális tiszteletben tartásával. Elkötelezett hívei vagyunk a bio gazdálkodásnak és a fenntartható birtokfejlesztésnek, hiszen célunk, hogy a természetközeli műveléssel, etikus környezethasználattal és a modern és hagyományos borászati technológiák alkalmazásával a világnak elmeséljük ezt a kis szegletét.

Végül, de nem utolsósorban, büszkék vagyunk arra, hogy a Rókaluki Olaszrizling 2021 borunk is arany minősítést szerzett az Országos Borversenyen. A Szászi család és a birtok összes munkatársa hálásan köszöni a támogatást és örömmel osztja meg ezt a csodát a világgal.


Forrás:
Szászi Birtok
www.szaszibirtok.hu


8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsony@citypage.hu