8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsonytomaj@tourinform.hu

Badacsony Bike - BABI

Badacsony Bike - BABI

BaBi, azaz Badacsony Bicikli egy kerékpáros kölcsönzőrendszer, közbringa. Badacsonytomajon, a Kert utca 8. szám alatt található (Tatay Sándor Általános Iskola mellett).

 A BaBi rendszer használatához regisztráció szükséges, mely a www.babibike.hu oldalon, vagy a regisztrációs lehetőséggel rendelkező BaBi kölcsönző állomások vezérlő oszlopánál végezhető el. A regisztráció során megadott mobilszámra 8 számjegyű PIN kódot küldünk SMS-ben, mely a továbbiakban a felhasználó azonosítására szolgál. 

A BaBi kártya egy egyedi azonosítóval ellátott műanyag kártya, mely egy kerékpár kölcsönzésre jogosítja fel a kártya tulajdonosát. A BaBi kártya használatához, a BaBi rendszerhez való hozzáférést biztosító éves, féléves, vagy havi bérlet vásárlása, illetve kiváltása szükséges. A kártya kiváltásakor minimum 2.000,- Ft-ot kell tölteni a kártyára.

A kerékpár kölcsönzésének díja a feltöltött összegből kerül levonásra. A tulajdonunkban lévő kártyával közvetlenül a dokkolónál tudjuk a kerékpár kölcsönzését megkezdeni. A kerékpár használatbavételéhez érintsük kártyánkat a dokkolón található kártyaolvasóhoz. Ezután hang és villogó fényjelzést kapunk, majd a kerékpárt rögzítő zár kinyílik. A fényjelzés 20 mp-en keresztül villog, mely idő alatt a kerékpár kiemelhető. A kölcsönzés megkezdése után 2 percünk van a kerékpár műszaki állapotának ellenőrzésére. Ezután a kölcsönzési díj számítása elkezdődik. BaBira fel!





8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsony@citypage.hu