8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsonytomaj@tourinform.hu

Bortriatlon Badacsonyban - Rizling Hétvége

Szereted a badacsonyi borokat? Szeretnél Badacsony-szakértő lenni? Garantáljuk, hogy azzá válsz, ha ellátogatsz ezen a különleges hétvégén a Badacsonyi Borvidékre!

A résztvevő pincéknél személyesen a gazda tölti poharadba a bort, és természetesen mesél is róla. De nem csak a borokról, hanem a történetükről, a családról, szakmai titkokról, büszkeségeikről is. Egy-egy hétvégén kilenc pincénél összesen tizennyolc féle szürkebarátot, kéknyelűt, rizlinget kóstolhatsz végig a program során! 

Ezt megteheted egyénileg péntek délutántól vasárnapig, vagy bérlet vásárlásával a szombati napon, amikor ingyenes transzferjárattal barangolhatod végig a kilenc pincét! 


BORTRIATLON HELYSZÍNEK ÉS PROGRAMOK

A programok megtekintéséhez kattints a résztvevő helyszín nevére!


BADACSONY
Istvándy Borműhely 
Németh Pince 
Éliás Birtok 
Málik Pince

BADACSONYTOMAJ
Fata Pince
Borbély Családi Pincészet

BADACSONYÖRS
VáliBor- Váli Péter Borászata
Sipos Borház 

KÁPTALANTÓTI
Büttner Borászat

 

PINCÉK NYITVATARTÁSA:
  • Pénteken 14 órától 20 óráig,
  • Szombaton 10 órától 20 óráig (szombaton transzferjárat, de csak a bérletet vásárlóknak!),
  • Vasárnap 10 órától 16 óráig.


BORTRIATLON RÉSZVÉTELI INFORMÁCIÓK

Részvételi jegyeddel/bérleteddel minden pincénél 2 KÜLÖNBÖZŐ tételt kóstolhatsz meg, melyhez a gazdák házias borkorcsolyákat kínálnak. Fókuszban az adott hétvége fajtája!

A RÉSZVÉTELI JEGY ára egy választott hétvégére tartalmazza a 2 tételes borkóstolót a kiválasztott pincészetnél és hozzá a borkorcsolyát, valamint a 20%-os kedvezményes vásárlás lehetőségét is!
Részvételi jegyedet megvásárolhatod online vagy a résztvevő pincéknél a helyszínen, bérletet kizárólag online van lehetőség vásárolni!
Ár: 3.500 Ft / fő / helyszín

A BÉRLET ára egy választott hétvégére tartalmazza a 2 tételes borkóstolót és a borkorcsolyát az összes résztvevő borászatnál, az ingyenes szombati transzferjáratot, egy emléklapot és a 20%-os kedvezményes vásárlás lehetőségét!
Ár: 31.500 Ft / fő


 Jegyvásárlás



BULIZZ A BORÁSSZAL!

Figyelem! Ha mindhárom hétvégére bérletet vásárolsz, akkor vendégül látunk 2024. november 16-án szombaton a BORTRIATLON VIP VACSORÁN a megújult Tátika épületében, ahol újra találkozhatsz a Bortriatlonban részt vevő gazdákkal, a vacsora során élő zene mellett újra kiváló badacsonyi borokat kóstolhatsz!

 



Időpont

2024.10.24 14:00 - 10.26 16:00

Helyszín

8261 Badacsony, Park u. 14.

További rendezvények

8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsony@citypage.hu