8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsonytomaj@tourinform.hu

Varga Pincészet

Egyedülállóan széles borválasztékunkat a piac, a vásárlók igényeihez hangoltuk, így nálunk mindenki talál kedvére valót.

Száraz, édes, könnyű, friss vagy testes – az eltelt évek alatt kiérleltük azokat az ízeket, amelyek népszerűvé tették a „vargabort”. És emellett sikeressé is: nemzetközi és hazai megmérettetéseken rendre nagyon szépen szerepel a Varga Pincészet. A legrangosabb 11 nemzetközi borversenyen 2019-ben 22 aranyérmet szereztünk, 2020-ban pedig 2 nagyaranyat, 33 aranyat és 15 ezüstöt hoztunk haza, ezzel a legeredményesebb magyar borászat is mi lettünk. 2021-ben pedig az első rangos bormustrán 5 aranyéremmel jutalmazták a borainkat.

Jövőképünk
Hiszünk az elhivatott munkában, a szakmaiságban, a folyamatos fejlődésben – ez határozza meg a Varga Pincészet jövőjét is. A célunk továbbra is az, hogy a minőségi borok fogyasztását bárki megengedhesse magának. Számunkra öröm a bortermelői munka, reméljük, hogy minden fogyasztónkat ugyanilyen örömmel töltenek fel a boraink!


Fizetési lehetőségek: készpénz



Kategória: Borlelőhelyeink , Borászati üzem

Kapcsolódó szolgáltatók

Varga Pincészet

8257 Badacsonyörs, Füredi út 49.

Egyedülállóan széles borválasztékunkat a piac, a vásárlók igényeihez hangoltuk, így nálunk mindenki talál kedvére valót.

Bővebben

Hasonló találatok

Büttner Borászat

8283 Káptalantóti, Tóti-hegy

Büttner — Innováció és tradíció.

Bővebben

Pláne Badacsony Borterasz

8261 Badacsony, Park utca 18.

A badacsonyi borvidék válogatott borai, kóstolósorokkal, borkorcsolyákkal, egy kis mesével és kifejezetten jó kávéval.

Bővebben

Istvándy Birtok

8283, Káptalantóti Hegymög dűlő

A vulkanikus hegyek, a Balaton víztükre olyan különleges mikroklímát biztosít az itt termő szőlőnek, hogy a belőle készült nedű...

Bővebben

Villa Tolnay Borház

8286 Gyulakeszi, Csobánc-hegy 24.

A svájci származású Philipp Oser és a badacsonyi borvidéket kiválóan ismerő Nagy László birtokigazgató azért dolgoznak, hogy a...

Bővebben

8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsony@citypage.hu