8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsonytomaj@tourinform.hu

Nyáreste, grill, vacsora

Egy szelet finoman fűszerezett, grillezett marha spitz-et vacsorára? Vagy ajánlhatjuk inkább a grillezett kacsamellet csemege kukoricával és kevert zöld salátával? Bármelyikre esik is a választás, biztosan nem fog csalódni!

Idén július 12-én nyílik a Folly Arborétum grillkonyhája. Kamado grilljük és elhivatott szakácsaik idén is garanciát jelentenek arra, hogy csak minőségi, kellően átsütött, pompásan ízesített grillhúsok és grillsajtok kerüljenek a tányérokra. Az indirekt sütés technikának köszönhetően a faszenes jelleg optimális, a fűszeres húsok pedig szaftosak, tökéletesen sültek lesznek, csakúgy, mint a grillsajtok.


Mi is az a marha spitz?

„A marha spitz-et nevezik hamis bélszínnek is – egyaránt fejedelmi fogás készíthető belőle főzve és elősütés után párolva is, de mi itt a Follyban a megfelelő előkészítés után a grillrácsra tesszük. Zamatos, intenzív ízvilágú grillfogás lesz a végeredmény.” – mondta Turcsics Gábor, a Folly séfje.


A 19 óra után vásárolható 8.000 Ft-os Grill & Chill vacsorajegy magába foglalja a belépőt és teljes egészében lefogyasztható az étteremben.
Július 12-től minden nap 10 és 21 óra között tart nyitva az Arborétum.

8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsonytomaj@tourinform.hu