8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsonytomaj@tourinform.hu

Balatonprinter - Digitális nyomtatási megoldások

Balatonprinter - Digitális nyomtatási megoldások

Grafikai tervezés és kivitelezés.

Szolgáltatások: nyomtatás, szkennelés, laminálás, spirálkötés, öntapadós címkék egyedi formára vágása, igény szerint személyes felkeresés, grafika készítés, járművek/üzletek reklámfeliratozása, megrendelt termékek kiszállítása Nemesgulács 20 km-es körzetében.

Megrendelhető termékek: címkék, névjegy-,cég- vay időpontkártyák, prospektusok, szórólapok, plakátok, ajándékutalványok, poszterek, fényképek,meghívók, üdvözlőlapok, képeslapok, étlapok, itallapok, árlapok, sorszámozott és peforált tömbök, asztali és falinaptárak, kültéri fóliák, molinók, táblák, roll-up-ok, megállítótáblák.

Bemutatkozás:
"Kedves Látogató!
Barka Zsolt vagyok, egyéni vállalkozó. Az informatika gyermekkorom óta életem része, végzettségemet is ezen a területen szereztem. A grafikai tervezés és digitális nyomtatás világába 12 éve csöppentem. Az elmúlt évek során széleskörű szakmai tapasztalatot gyűjtöttem, legyen szó egy jegyespár esküvői meghívójának, vagy egy étterem vendégcsalogató reklámtáblájának megtervezéséről és kivitelezéséről. Munkáimat igyekszem legjobb tudásom szerint, a rendelkezésemre álló legmagasabb technikai színvonalon elkészíteni. Arra törekszem, hogy az általam megtervezett és előállított termék megrendelőm tetszését elnyerje. Ez fontos egyrészt az ő elégedettsége miatt, és persze a saját magammal szemben támasztott elvárások miatt is. Ha grafikai tervezésre, vagy ha egyszerűen csak egy digitális anyag nyomtatására van szükséged, keress bátran." 

Elérhetőségek: 
Tel.: +36 30/314-7113
E-mail cím: balatonprinter@gmail.com
Facebook oldala: https://www.facebook.com/balatonPRINTER
Cím: 8284 Nemesgulács, Simon I. ltp 8/6.


8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsony@citypage.hu