8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsonytomaj@tourinform.hu

frissTerasz

Izgalmas borok, finom ízek és kiváló hangulat: ez a frissTerasz. Vibráló és fiatalos közösségi terünkben éppúgy kedvét leli a városi pezsgéshez szokott, mint a balatoni kikapcsolódás terén valami másra vágyó közönség.

Késő tavasztól kora őszig hétvégente koncertek, filmvetítések helyszíne a frissTerasz, és ahogy egy ilyen helytől elvárható, DJ-k is rendszeresen pörgetik itt a lemezt. Az ét- és itallap sem mondható unalmasnak, hiszen azon kitűnő minőségű, helyi alapanyagokból készült grillételek és beach foodok, illetve a borvidékről származó válogatott borok sorakoznak. Az asztalok mellett pedig mindenkinek jut hely, érkezzen bár zajos gyerekcsapattal vagy éppen a kutyájával.

Mielőtt megkérdezné valaki: igen, ingyenes autó- és bringaparkoló is van!

Nyugágyak, babzsákfotelek, árnyékot adó napernyők, játszósarok: a frissTerasz egy élettel teli közösségi tér a badacsonyi szőlőhegyen. Napközben lazulhatsz a nyugágyakban, esténként pedig koncertekkel és akár hajnalig tartó táncos bulikkal várunk. Júniusban a labdarúgó világbajnokság mérkőzéseit és a Forma-1 futamait is nálunk követheted.

Nyitvatartás:
május - szeptember






Kategória: Vendéglátóhelyeink , Borlelőhelyeink

Kapcsolódó szolgáltatók

frissTerasz

8261, Badacsony Kisfaludy u. 1-3.

Izgalmas borok, finom ízek és kiváló hangulat: ez a frissTerasz. Vibráló és fiatalos közösségi terünkben éppúgy kedvét leli a...

Bővebben

Hasonló találatok

Sabar Dűlő Borház

8283 Káptalantóti, Sabar dűlő 2.

A borászat vezetőjének, Ádám Gábornak célja a kiváló minőségű borok készítse, a helyi közösség építése és a Badacsonyi borvidék...

Bővebben

Skizobor - Sike Balázs Pincéje - Nefelejcs Borbár

8263 Badacsonytördemic, Szent István u. 24.

Badacsonytördemici borbárjukban vár minden kedves vendéget Sike Balázs és csapata!

Bővebben

Varga Pincészet

8257 Badacsonyörs, Füredi út 49.

Egyedülállóan széles borválasztékunkat a piac, a vásárlók igényeihez hangoltuk, így nálunk mindenki talál kedvére valót.

Bővebben

Szászi Birtok

8265 Hegymagas, 035/7 hrsz.

A Szászi Birtok az ország egyik első minősített bio szőlőbirtoka.

Bővebben

8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsony@citypage.hu