8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsonytomaj@tourinform.hu

Bortriatlon Badacsonyban: Újratöltöttük!


Szereted a badacsonyi borokat? Szeretnél Badacsony-szakértő lenni? 

Garantáljuk, hogy azzá válsz, ha ellátogatsz ezen a három különleges hétvégén a Badacsonyi Borvidékre!  A  Bortriatlon rendezvénysorozat keretében most még aktívabban vetheted bele magad a borvidék három ikonikus fajtájának kóstolásába!  

A résztvevő pincéknél személyesen a gazda tölti poharadba a bort, és természetesen mesél is róla. De nem csak a borokról, hanem a történetükről, a családról, szakmai titkokról, büszkeségeikről is. Egy-egy hétvégén kilenc pincénél összesen tizennyolc féle szürkebarátot, kéknyelűt, rizlinget kóstolhatsz végig a program során! 

Ezt megteheted egyénileg péntek délutántól vasárnapig, vagy bérlet vásárlásával a szombati napon, amikor ingyenes transzferjárattal barangolhatod végig a kilenc pincét! 


 JEGYVÁSÁRLÁS - RIZLING HÉTVÉGE


BORTRIATLON HÉTVÉGÉK
  • Rizling Hétvége: 2024. október 25-27.


BORTRIATLON HELYSZÍNEK ÉS PROGRAMOK
A programok megtekintéséhez kattints a résztvevő helyszín nevére!

BADACSONY
Istvándy Borműhely 
Németh Pince 
Éliás Birtok 
Málik Pince

BADACSONYTOMAJ
Fata Pince
Borbély Családi Pincészet

BADACSONYÖRS
VáliBor- Váli Péter Borászata
Sipos Borház 

KÁPTALANTÓTI
Büttner Borászat

 

PINCÉK NYITVATARTÁSA

Pénteken 14 órától 20 óráig
Szombaton 10 órától 20 óráig (szombaton transzferjárat, de csak a bérletet vásárlóknak!)
Vasárnap 10 órától 16 óráig


BORTRIATLON RÉSZVÉTELI INFORMÁCIÓK

Részvételi jegyeddel/bérleteddel minden pincénél 2 KÜLÖNBÖZŐ tételt kóstolhatsz meg, melyhez a gazdák házias borkorcsolyákat kínálnak. Fókuszban az adott hétvége fajtája!

 A RÉSZVÉTELI JEGY ára egy választott hétvégére tartalmazza a 2 tételes borkóstolót a kiválasztott pincészetnél és hozzá a borkorcsolyát, valamint a 20%-os kedvezményes vásárlás lehetőségét is!
Részvételi jegyedet megvásárolhatod online vagy a résztvevő pincéknél a helyszínen, bérletet kizárólag online van lehetőség vásárolni!
Ár: 3.500 Ft / fő / helyszín

A BÉRLET ára egy választott hétvégére tartalmazza a 2 tételes borkóstolót és a borkorcsolyát az összes résztvevő borászatnál, az ingyenes szombati transzferjáratot, egy emléklapot és a 20%-os kedvezményes vásárlás lehetőségét!
Ár: 31.500 Ft / fő


BULIZZ A BORÁSSZAL!

Figyelem! Ha mindhárom hétvégére bérletet vásárolsz, akkor vendégül látunk 2024. november 16-án szombaton a BORTRIATLON VIP VACSORÁN a megújult Tátika épületében, ahol újra találkozhatsz a Bortriatlonban részt vevő gazdákkal, a vacsora során élő zene mellett újra kiváló badacsonyi borokat kóstolhatsz!

 

 JEGYVÁSÁRLÁS - RIZLING HÉTVÉGE


A TAVALYI BORTRIATLON LEGJOBB PILLANATAI:

Találkozzunk A 2024-es Bortriatlon hétvégéken!

8261 Badacsony, Park u. 14. • +36 87 531 013 • badacsonytomaj@tourinform.hu